Foreløbigt ingen sigtelser efter 1-årig piges død

Central Efterforskning fortæller, at den foreløbige efterforskning ikke peger på sammenhæng mellem dødsfaldet og gæsteplejen.

OBS! Artiklen er rettet grundet fejl i overskrift. Den tidligere overskrift lød: 1-årig pige død i gæstepleje. TV MIDTVEST gør opmærksom på, at dette er en fejl, og at intet peger på sammenhæng mellem pigens dødsfald og opholdet i gæstedagplejeren.

----------

For knap to uger siden mistede en 1-årige pige livet på Aarhus Universitetshospital i Skejby natten til fredag. Pigen kom fra Herning Kommune.

Politiet har indtil nu ikke ville udtale sig om, hvorvidt der er sket noget kriminelt i sagen, men fortæller i dag til TV MIDTVEST, at der på baggrund af den foreløbige efterforskning ikke er rejst nogen sigtelser.

- På nuværende tidspunkt i efterforskningen er der ingen, der skal sigtes i sagen. Det er ikke sikkert, at der overhovedet skal sigtes nogen i sagen, det skal yderligere efterforskning vise, siger Tue Nissen, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Central Efterforskning hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Den udtalelse kommer i forbindelse med, at der er blevet foretaget en obduktion på den lille pige.

- Vi vil ikke komme ind på de nærmere detaljer i obduktionsrapporten, siger Tue Nissen. 

Intet tyder på gæstepleje-sammenhæng

Lederen for Central Efterforskning hos Midt- og Vestjyllands Politi vil heller ikke komme ind på, om det er en ulykke, sygdom eller noget helt tredje, der har kostet pigen livet. Pigen var inden sin indlæggelse på Aarhus Universitetshospital i Skejby blevet passet i en gæstedagpleje.

- Alle uventede dødsfald blandt børn efterforskes, og det er også det, der sker i den her sag, siger han.

Samtidig fortæller Tue Nissen, at der i den foreløbige efterforskning, ikke er noget der peger på, at der er en sammenhæng mellem pigens dødsfald og opholdet i gæstedagplejeren i Herning Kommune.