Dina er professionel rengøringsassistent, men hader at gøre rent hjemme ved sig selv

I næsten seks år har Dina Nygaard levet af at gøre rent hjemme hos andre. Et job hun er glad for, da hun kommer ud og snakker med mange forskellige mennesker.

- Ærligt talt så hader jeg at gøre rent hjemme ved mig selv. Jeg synes, det er noget så kedeligt.

Sådan beskriver 36-årige Dina Nygaard sin oplevelse af at gøre rent, når hun har fri. Men når hun er på arbejde hos HN Rengøring, så er det noget helt andet.

- Ude ved andre, der nyder jeg det. Jeg kan godt lide at komme ud blandt folk. Bare det ikke er hjemme ved mig selv, så har jeg det fint.

Hver dag besøger hun fire til fem forskellige steder i især Holstebro og Struer, hvor hun gør rent.

- Jeg elsker, når folk er hjemme i det hjem, jeg kommer i. Så kan vi lige få en sludder for en sladder. Jeg snakker rigtig godt med dem, jeg er ude ved, og det er en af fordelene ved at gøre rent, forklarer Dina Nygaard.

Når hun er på arbejde, er hendes opgave kun at gøre rent, og sådan er det ikke, når klud og støvsuger skal i gang derhjemme.

- Når jeg begynder at gøre rent hjemme ved mig selv, så går jeg virkelig i bund, og så skal der ryddes op i ting. Og så tager det jo en helvedes tid lige pludselig, siger Dina Nyegaard med et smil.

Selv om det kan være fysisk hårdt at arbejde som rengøringsassistent, så er det ikke noget, der er er hindring.

- Det er lige meget, hvilket arbejde, man har i dag, så vil der altid være nogle skavanker. Jeg har da også en dårlig ryg nogle gange, men det må man tage med. Rengøring er nok ikke noget, jeg kan holde til resten af livet, men lige nu er jeg glad for det, så jeg bliver her gerne.

Tema

Fast Arbejde