LadyWalk flyttes til september

Gåturen for flere tusinde kvinder er udskudt på grund af coronakrisen. - Den helt rigtige beslutning, siger arrangør fra Agger.

Sidste år var der over 10.000 deltagere til LadyWalk i Tarm og Agger. Billedet her er fra turen omkring Tarm i 2018. Foto: Kristian Brønsbæk

Fra LadyWalk i Agger i 2018. Foto: Emilie Grav, TV MIDTVEST

1 af 2

Den 25. maj skulle tusindvis af kvinder i lilla t-shirts have deltaget i LadyWalk i Agger og Tarm, men det har coronakrisen nu spændt ben for. 

Læs også 10.000 kvinder til Ladywalk i Tarm og Agger

Det betyder dog ikke, at gåturen kun for kvinder helt er aflyst - arrangørerne har i stedet valgt at flytte LadyWalk til september.

Der er LadyWalk i ialt 14 danske byer, og langt de fleste steder vil gåturen blive afviklet den 14. september. Det gælder både Agger og Tarm.

- Flytningen giver nogle praktiske udfordringer, men jeg synes, at det er den helt rigtige beslutning. Vi støtter blandt andet Hjerteforeningen, og deres medlemmer er nogen af dem, der kan blive hårdest ramt af corona, så nu glæder vi os til at lufte de lilla t-shirts en smuk sensommeraften, når coronakrisen er ovre, siger kvinden bag LadyWalk i Agger, Lone Mark.

 Sidste år var der 6500 deltagere i Agger og godt 4200 i Tarm.