Tysk familie mister alt i sommerhusbrand

En familie fra Tyskland nåede ud af et brændende sommerhus i Houvig, men mistede alle deres ejendele.

Ferien i Danmark tog en noget uventet drejning for en tysk familie, da de vågnede ved lyden af røgalarmen i det sommerhus, de holder ferie i. Familien nåede lige præcis ud af det brændende sommerhus på Houvig Klitvej nord for Søndervig, som nedbrændte totalt.

- Vi fik anmeldelsen kl. 09.03, og der er nu ingenting tilbage af sommerhuset. Den tyske familie kom ud af huset uden at komme noget til, men de fik ingenting med sig. De er meget chokerede, siger Erik Kristensen, indsatsleder, Midt- og Vestjyllands Politi.

Sommerhuset var stråtækt, og branden bredte sig derfor rigtig hurtigt. Indsatslederen ved endnu ikke, hvordan branden er opstået, men mistænker et el-skab.

- Vi tror, branden startede i husets elskab, men det skal teknikerne nu undersøge. I hvert fald går der ild i stråtaget, som falder ned i huset. Lige nu koncentrerer brandvæsenet sig om at få slukket branden helt, siger Erik Kristensen.

Den tyske familie, som var på ferie i Danmark, skulle også have været i sommerhuset i næste uge. Lige nu er de hos en nabo, men de skal enten genhuses eller også kører de hjem til Tyskland.

1:50
En tysk familie mistede alle deres medbragte egendele da lørdag morgen opstod brand i et sommerhus ved Houvig.