Telenorkunder i Viborg er uden net

Borgere i Viborg og dele af Vesthimmerlands kommune kan opleve problemer med at gå på nettet.

Det er bredbåndsnettet, der er ramt. Det er altså primært computerbrugere, der oplever problemer.
Det er bredbåndsnettet, der er ramt. Det er altså primært computerbrugere, der oplever problemer.

Telenorkunder, der bor i postnumrene 8800 og 9640, kan mandag eftermiddag opleve store problemer med deres netforbindelse. 

- Det er både mobil (2G,3G og 4G) og bredbåndskunder, der er ramt som følge af det overgravede kabel. I alt er der tale om ca. 2000 kunder, som er ramt, oplyser Anne Faigh Rydell, der er pressechef hos Telenor.

I nogle områder vil dækningen være meget forringet, mens andre områder vil gå næsten helt fri.

Det er en gravemaskine, der arbejder på vejstrækningen mellem Aars og Aalborg, der har ramt Telenors fiberkabel. Derfor vil det også tage tid at løse fejlen.

- Vores underleverandør arbejder for at løse fejlen med højeste prioritet, og de stopper ikke, før fejlen er løst.  Vi kan desværre ikke sige noget om, hvornår fejlen er løst endnu, men forventer at det sker i løbet af i aften, forklarer hun.

I mellemtiden kan du holde dig opdateret på situationen her på siden eller ved at tjekke Telenors driftstatus her.

Opdateret kl. 20:20:

Anne Faigh Rydell fortæller, at Telenor fortsat arbejder på sagen, men at de fleste kunder efterhånden bør være fri af problemerne:

- Alle bredbåndskunder er oppe at køre igen. Her kører det helt normalt. De kunder, der har haft forringet forbindelse på deres telefon, kan fortsat have lidt problemer. Men vi regner med at have det oppe at køre igen inden for et par timer.