Billeder: Store skader efter Gorm

Taget blæste af svømmebadet i Videbæk - og flere andre bygninger.

Stormen Gorm trak store ødelæggelser med sig, selv om den var forholdsvis hurtigt overstået. 

Den kraftige vind rev for eksempel flere tage af, og det gik blandt andet ud over Videbæk Idræts og Fritidscenter, hvor taget blæste af svømmebadet.

- For et års tid siden var vi ramt af oversvømmelser i kælderen, og nu kommer så det her. Det er næsten så uheldigt, som det kan være, siger centerleder Niels Ladekjær til tvmidtvest.dk.

Der er ikke helt åbent ind til svømmebadet - der er stadig et lag tagpap over - men det drypper ned i bassinet. Centerlederen fortæller, at man vil forsøge at dække af inde fra. Han ved endnu ikke, hvornår svømmebadet kan åbne igen, men han håber, at det kan ske til aften.

Danseskolen Familien Nielsen i Herning mistede også dele af taget. Det samme gjorde Kibæk Hotel og to huse i Skive - et på Holstebrovej og et på Jyllandsgade, og i Mammen nord for Bjerringbro væltede en lade under den kraftige blæst. Danseskolen i Herning satser på at kunne fortsætte undervisningen trods skaderne.

I Silkeborg væltede et stillads på Hostrupsgade delvist, og politiet fik derfor hjemmeværnet til at spærre området af. Og i Ulfborg væltede en gavl på en beboelsesejendom.

Dertil kommer en lang række mindre skader som - Midt- og Vestjyllands Politi fik for eksempel 300 anmeldelser om væltede træer.