Langballe til bruger: Jeg anerkender, vores stramninger har en bagside

Dansk Folkeparti gæstede torsdag valgstudiet. DF'eren Christian Langballe besvarede brugernes spørgsmål på bloggen her.

Dansk Folkepartis Christian Langballe besvarer brugernes spørgsmål på bloggen her. Spørg løs.
Dansk Folkepartis Christian Langballe besvarer brugernes spørgsmål på bloggen her. Spørg løs.
Foto: Poul Gerner / TV MIDTVEST

Har vi strammet reglerne nok i udlændingepolitikken? 

Hvilken betydning får det, hvis målingerne holder stik på valgdagen, og partiets mandater i Folketinget bliver næsten halveret?

Har de nye partier på højrefløjen reelt stjålet DF'ernes mærkesag? Og hvad er Dansk Folkepartis nye projekt egentlig?

Der er mange spørgsmål, man kan stille Dansk Folkeparti. I aften gæster tre kandidater her fra landsdelen vores valgstudie. Her kan du læse svar på de spørgsmål brugerne stillede Christian Langballe. Du kan også se programmet Klaus & Kandidaterne med partiet Dansk Folkeparti i videoen ovenfor. 

Deltag med spørgsmål og kommentarer til livebloggen

Vi vælger, hvilke indlæg der bliver vist.

23. sep kl. 15:47
Spørgsmål/kommentar
John Trankjær:
Svar:
Kære John Nu er cabotagereglerne indført af EU, som vi jo ikke ligefrem er fan af. Der er virkelig grund til at få ændret på cabotagereglerne.
23. sep kl. 15:47
Spørgsmål/kommentar
Edel Husted:
Svar:
Kære Edel: Vi kan jo ikke komme hele vejen rundt i et program på 30 minutter. Vi vil de handicappede det godt og har kæmpet en sej kamp for at få afsat flere midler på forskellige områder. Vi kæmper videre, kan jeg godt love dig.
23. sep kl. 15:47
Spørgsmål/kommentar
Jan Pedersen fra Holstebro:
Svar:
Kære Jan Jeg bor i Vestjylland og opfatter hverken mig selv, mine naboer eller folk i Vestjylland som andenrangsborgere. Når og hvis jeg bliver indlagt er det i Vestjylland. Nej, vi har lavet nogle supersygehuse, hvor man kan få en ordentlig behandling - også selv om det kan være kompliceret. De store sygehuse skal være højt specialiserede, for det drejer sig i sidste ende om at blive rask. Derfor er det også vigtigt med store sygehuse som Gødstrup og Skejby. På den anden side vil også gerne have nogle sundhedshuse tæt på os alle sammen, hvor vi kan komme med almindelige skavanker og sygdomme. Det er det, som hele sygehusreformen handler om.
23. sep kl. 15:47
Spørgsmål/kommentar
Kim Pedersen Nyberg fra Herning:
Svar:
Kære Kim Jeg lyver ikke. Jeg forholder mig til virkeligheden. Vi har lavet en lovgivning for at hindre det familiesammenføringscirkus, som har været, hvor reglerne har været groft misbrugt, hvor udlændinge har hentet familie til fra eksempelvis Pakistan og andre steder. Nu har vi så det problem, at vore stramninger har en bagside. Det anerkender jeg fuldt, men jeg mener, at det er en nødvendig lovgivning.

 

 

Tre hurtige til Langballe

I aften gæster Christian Langballe, Karina Due og Dennis Flydtkjær programmet Klaus & Kandidaterne. Her begynder vi dagens spørgerunde med tre spørgsmål til Christian Langballe. 

Hvad er det vigtigste politiske mål for dig ved det her valg?

- Det er at fastholde den stramme udlændingepolitik vi har. Vi vil gerne have et asylstop, og vi vil gerne have gang i hjemsendelser. Specielt af de mennesker, der er meget svære at integrere her i landet

Hvordan skal det lykkes Jer?

- Asylstop er ret enkelt. Det skal vi bare indføre. Vi skal sige, at nu har vi taget, dem vi kan og vil. Og så må vi sige til de folk, der har krydset adskillige landegrænser for at komme hertil, at de må vende tilbage til det sidste sikre land, de forlod. 

Hvad står I vejen for, at I kan få jeres politik gennemført?

- Vi har taget imod nogen, som kom her som flygtninge. Det er folk fra Syrien og Irak. De mennesker skal hjem og hjælpe med at opbygge det land, de er kommet fra. Det, der står i vejen, er politisk vilje. Vi har ikke et flertal for det her. De andre partier blokerer for det, og derfor håber vi, at vi får et stærkt politisk mandat i ryggen ved valget. Til syvende og sidst, handler det om politisk vilje. 

Se hele udsendelsen med Klaus & Kandidaterne - Dansk Folkeparti via dette link.