Langballe til bruger: Jeg anerkender, vores stramninger har en bagside

Dansk Folkeparti gæstede torsdag valgstudiet. DF'eren Christian Langballe besvarede brugernes spørgsmål på bloggen her.

Har vi strammet reglerne nok i udlændingepolitikken? 

Hvilken betydning får det, hvis målingerne holder stik på valgdagen, og partiets mandater i Folketinget bliver næsten halveret?

Har de nye partier på højrefløjen reelt stjålet DF'ernes mærkesag? Og hvad er Dansk Folkepartis nye projekt egentlig?

Der er mange spørgsmål, man kan stille Dansk Folkeparti. I aften gæster tre kandidater her fra landsdelen vores valgstudie. Her kan du læse svar på de spørgsmål brugerne stillede Christian Langballe. Du kan også se programmet Klaus & Kandidaterne med partiet Dansk Folkeparti i videoen ovenfor. 

liveblog

Dansk Folkeparti svarer på dine spørgsmål lige her

 

Tema

Folketingsvalg 2019

 

Tre hurtige til Langballe

I aften gæster Christian Langballe, Karina Due og Dennis Flydtkjær programmet Klaus & Kandidaterne. Her begynder vi dagens spørgerunde med tre spørgsmål til Christian Langballe. 

Hvad er det vigtigste politiske mål for dig ved det her valg?

- Det er at fastholde den stramme udlændingepolitik vi har. Vi vil gerne have et asylstop, og vi vil gerne have gang i hjemsendelser. Specielt af de mennesker, der er meget svære at integrere her i landet

Hvordan skal det lykkes Jer?

- Asylstop er ret enkelt. Det skal vi bare indføre. Vi skal sige, at nu har vi taget, dem vi kan og vil. Og så må vi sige til de folk, der har krydset adskillige landegrænser for at komme hertil, at de må vende tilbage til det sidste sikre land, de forlod. 

Hvad står I vejen for, at I kan få jeres politik gennemført?

- Vi har taget imod nogen, som kom her som flygtninge. Det er folk fra Syrien og Irak. De mennesker skal hjem og hjælpe med at opbygge det land, de er kommet fra. Det, der står i vejen, er politisk vilje. Vi har ikke et flertal for det her. De andre partier blokerer for det, og derfor håber vi, at vi får et stærkt politisk mandat i ryggen ved valget. Til syvende og sidst, handler det om politisk vilje. 

Se hele udsendelsen med Klaus & Kandidaterne - Dansk Folkeparti via dette link.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.