Stenkast på motorvej: - Vidne har set drenge på 13-15 år

Efter mandagens to stenkast fra motorvejsbroer i Silkeborg, vil folk gerne i kontakt med vidner, som har set tre helt unge drenge på broen.

2:44
Hør hele interviewet med efterforskningsleder Bent Riber fra lokalpolitiet i Silkeborg.
Foto: Jørgen Ahler, TV MIDTVEST

Den første bil blev ramt klokken 8 og den anden små to timer efter. Nu leder politiet efter tre helt unge drenge efter to episoder med stenkast fra en motorvejsbro i Silkeborg.

- Vedkommende, der bliver ramt, ser tre 13-15-årige, uden at kunne beskrive dem nærmere. Det er det, han ser, da han bliver ramt. Men om de overhovedet har noget med det at gøre, det ved vi ikke, siger efterforskningsleder Bent Riber fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Der var tæt trafik på motorvejsbroen på det tidspunkt, så politiet håber på, at andre bilister kan hjælpe med at finde frem til de tre unge drenge.

- Det er altafgørende, at vi får henvendelser fra borgerne, for det sker så hurtigt, siger Bent Riber.

Uanset om de tre unge har noget med stenkastene at gøre eller ej, så tager politiet sagen meget alvorligt.

- Hvis det er en bevidst handling, at man kaster en sten efter en bil på motorvejen, så er det jo en utrolig grov sag, som vi ser på med allerstørste alvor. Selvfølgelig kan man være udsat for at få et stenslag fra en bil, der kører på tværs af broen, men jeg vil tro, at sikkerhedsværnet gør, at det ikke kan lade sig gøre, siger Bent Riber.

Har du oplysninger i sagen, kan du ringe til politiet på 114.