Flere køretøjer ramt af sten kastet fra motorvejsbro

Politiet efterforsker anmeldelser om to stenkast på motorvejen ved Silkeborg. En lastbil og en personbil er blevet ramt.

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker lige nu to tilfælde af stenkast fra broer over motorvejen ved Silkeborg. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Den første anmeldelse kom klokken otte i morges og lød på stenkast mod en lastbil, der kørte under broen ved afkørsel 28.

Den anden anmeldelse kom to timer senere fra føreren af en personbil, der kørte under broen ved afkørsel 27 og blev ramt af sten.

Hør hele interviewet med efterforskningsleder Bent Riber fra lokalpolitiet i Silkeborg.
Foto: Jørgen Ahler, TV MIDTVEST

- Heldigvis er ingen personer kommet til skade, men vi ser meget alvorligt på det. Selvom der er tale om små genstande kan de forvolde stor skade, når de rammer en bil, der kører med 110 km/t. Det kan simpelthen have fatale konsekvenser, siger efterforskningsleder Bent Riber fra lokalpolitiet i Silkeborg.

I 2016 var der også ngen, der kastede sten fra en motorvejsbro: Ukendte gerningsmænd kastede natten til i dag tunge sten ud fra en af broerne, der går over den nye Silkeborg-motorvej.

I begge tilfælde er der sket lettere materiel skade på de ramte køretøjer.

Det er ikke første gang, nogen har kastet med sten ned på køretøjer fra en motorvejsbro i Silkeborg. Det skete sidst for to år siden. Sagen blev lukket, fordi lokalpolitiet i Silkeborg ikke havde beviser nok til at gå videre med en sag.

Midt- og Vestjyllands Politi vil meget gerne høre fra vidner, der har oplysninger i sagen eller som har set noget mistænkeligt ved de to motorvejsbroer omkring klokken otte og ti mandag morgen/formiddag.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.