Håndbold: Skjern udraderer Nordsjælland med 36-22

Skjern klatrer op på en delt tredjeplads i ligaen efter en magtdemonstration hjemme mod Nordsjælland.

Arkivfoto. Skjern Håndbolds Sebastian Augustinussen.

Vestjydernes sejr var aldrig i nærheden af at være i fare, og bortset fra en 1-0-føring efter 30 sekunder, fik det sjællandske mandskab ikke et ben til jorden. Det skriver Skjern Håndbold på klubbens hjemmeside.

Uden de store anstrengelser kan Skjern dermed sætte to point ind på kontoen ovenpå en stensikker 36-22 sejr over Nordsjælland.

Føringen kom hurtigt

Sejren blev især grundlagt gennem det sidste kvarter af første halvleg, hvor Skjern-spillet blev sat et gear op. Efter 16 minutter skruede Anders Eggert bolden i kassen til den første tremåls-føring, og herefter gik det stærkt.

Først øgede en veloplagt Emil Nielsen til 10-6 et minut senere, og de efterfølgende minutter nåede de 2.627 fremmødte tilskuere knap at sætte sig ned, før de igen og igen rejste sig og tiljublede et storspillende Skjern-mandskab, hvor alle på banen bød ind.

Højt niveau i kampen

Højrefløjen Sebastian Augustinussen, der satte bolden i kassen fem gange på fem forsøg, var meget tilfreds med hjemmeholdets præstation.

- Det her var en kamp, som virkelig viste vores niveau og hvilke kvaliteter, vi har som hold. Alle bød ind i dag og vi var fuldt koncentrerede og disciplinerede hele vejen igennem. Alt i alt var det en rigtig god kamp fra vores side af, sagde spilleren efter kampen til Skjern Håndbolds egen hjemmeside.

Sejren over Nordsjælland betyder, at Skjern nu deler tredjepladsen i herreligaen med Skanderborg og TTH, der alle har 30 point.

Skjern spiller den næste kamp i ligaen den 27. marts, hvor holdet møder Ribe-Esbjerg på udebane.