Rystet forsvarsadvokat

Forsvarsadvokaten til den 58-årige drabssigtede bosniske mand var rystet efter tirsdagens retsmøde, hvor manden blev fremstillet i Retten i Holstebro.

301208_Forsvarsadvokat.jpg

Anklagemyndigheden har både søndag og mandag forsøgt at fremstille den sigtede manden for retten, men manden har været så psykisk svækket, at det ikke har været muligt.

Læger og anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi vurderede, at den sigtede var klar tirsdag, men forsvarsadvokaten var dybt uenig efter dagens retsmøde.

- Det var for mig at se ret tæt på, at man havde tilsidesat retssikkerheden. Han var efter min bedste overbevisning overhovedet ikke klar til at komme frem og fortælle noget. Jeg er meget i tvivl om han ved, hvad han sagt ja eller nej til. Så jeg synes, at man har spillet lidt med retssikerheden, fortæller Allan Møller forsvarsadvokat for drabssigtede mand til TV/MIDT-VEST.

Se også:

Drabssigtet erkender sig skyldigKommunen kender intet til drabssigtetKnivdræbt var mor til fireFormodet gerningsmand anholdtKvinde knivdræbt i Thisted