Borgmester meldt til politiet for at bryde udbudsloven

Vesthimmerlands Kommunes borgmester Knud Kristensen er blevet meldt til politiet af en byrådskollega, som mener, at han har brudt udbudsloven.

Der er igen røre i byrådet i Vesthimmerlands Kommune. Borgmester Knud Kristensen (Konservative) er på ny genstand for kritik fra en byrådskollega, som har valgt at melde ham til politiet.

Det er løsgængeren Annette Vahlgreen, der har indgivet en politianmeldelse, som Knud Kristensens navn står på. Hun mener, at borgmesteren som indehaver af Hornum Murer- og Entreprenørforretning har brudt udbudsloven. Det skriver lokaltindblik.dk.

- Hvorfor skulle borgmesteren købe Morten Nielsen-grunden i Farsø for næsen af kommunen og Aars Boligforening? Borgmesteren vidste jo godt, at Aars Boligforening ville købe grunden. Hvorfor fremlægger borgmesteren ikke et korrekt regnskab på den grundpris, som han nu forlanger? Det forlyder, at borgmesteren angiveligt også har haft indtægter ved salg af den hal og andet, som var på grunden. Hvor blev indtægterne af i borgmesterens regnskab?, lyder spørgsmålene fra Annette Vahlgreen.

Hun siger til lokaltindblik.dk, at hun forgæves har forsøgt at få Knud Kristensen til at svare på spørgsmålene, og derfor har hun bedt politiet om at se på sagen.

- Jeg tager det helt stille og roligt. Der er ikke fugls føde på den sag. Jeg har fremlagt alt for Økonomiudvalget i en lang redegørelse, som de efterspurgte, så der er intet hold i Annette Vahlgreens anklager, siger Knud Kristensen (Konservative) til TV2 Nord.

Annette Vahlgreen blev selv meldt til politiet af Knud Kristensen for injurier i september sidste år. Det skete efter et læserbrev, hvor Annette Vahlgreen havde beskyldt borgmesteren for at tale usandt. Anmeldelsen blev trukket tilbage i december