Parkeringskaos i Holstebro: Bilist ventede i halvanden time

Det var et regulært kaos, da bilister torsdag eftermiddag skulle gennem trafikken omkring Nørreportcentret i Holstebro.

Bilerne sneglede sig afsted, da de skulle ud af parkeringshuset ved Nørreportcentret i Holstebro. Foto: Morten Thomsen, TV MIDTVEST

I flere timer stod trafikken nærmest stille ved Nørreportcentrets parkeringshus i Holstebro.

- Det var total kaos, fortæller Bodil Gerhardt og Finn Stocklund.

De havde parkeret deres bil i centret klokken 12:30, men da de kom tilbage omkring en time senere måtte de opgive at komme ud. En anden kvinde ventede i kø i halvanden time.

Læs også Bilist har mistet livet i trafikulykke

Kaosset skyldtes forvirring omkring noget vejarbejde.

- Jeg har en forhåbning om, at der er nogen, der sidder med nogle røde øre, og får en lille opsang over det, siger Britta Ruby, mens hun holder i kø for at komme ud af parkeringshuset.

Travlhed hos politiet

Hos politiet begyndte telefonerne at kime omkring klokken 15:00, men de havde ikke mulighed for at gøre noget ved situationen.

- Vi har haft ekstraordinært travlt i dag. Vi havde ikke ressourcer til at sende politiet ud, fortæller Jens Claumarch, som er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Det var blandt andet en færdselsulykke, hvor en mand mistede livet, som trak på politiets ressourcer. Derfor blev kommunens ordenskorps i stedet hevet ind for at dirigere trafikken.

Ifølge vagtcehf Jens Claumarch skal Kommunen og Den Færdselstekniske Afdeling kigge på skiltningen i morgen for at se, om det er, som det skal være.

Læs også Parkeringskaos kom bag på kommunen