Parkeringskaos kom bag på kommunen

Formanden for Holstebros tekniske udvalg kan godt forstå, at bilisterne var frustrerede. Nu skal skiltningen undersøges.

Holstebro Kommune vil nu undersøge, om skiltningen ved et vejarbejde i midtbyen kan forbedres, så man kan undgå en gentagelse af de kaotiske scener, der torsdag udspillede sig ved Nørreport Centret.

- Hvis vi ikke er lykkedes med at advisere folk om, hvordan og hvorledes vi arbejder, så er der altid mulighed for, at vi kan gøre det endnu bedre. Og det er noget af det arbejde, der pågår her i dag. Vi forsøger, om vi kan skilte endnu mere, siger formanden for teknisk udvalg, Klaus Flæng (A).

Torsdag eftermiddag var der så mange biler på parkeringspladsen foran butikscentret, at trafikken gik i stå. De bilister, der havde parkeret inde i centrets parkeringshus, kunne simpelthen ikke komme ud, fordi pladsen ude foran var fyldt op.

TV MIDTVEST talte med et par, der havde sat deres bil i parkeringshuset klokken 12.30. Klokken 17 var det stadig ikke lykkedes dem at komme ud.

Arbejder knaldhårdt

- Jeg kan sagtens forstå, at man er frustreret over den situation, vi så i går. Det er der ingen af os, der ønsker, at vi skal opleve igen. Vi arbejder knaldhårdt på at løse det, siger Klaus Flæng.

Han understreger, at den kaotiske situation kom meget bag på kommunen.

- Vi har fra starten lagt os i selen for at gøre mest muligt opmærksom på, at vi nu går i gang med det her store projekt. Dels via annoncering i aviser og på internettet og med skiltning, og derfor kom den situation, vi oplevede i går meget bag på os. Det er meget uheldigt, og det ønsker vi selvfølgelig ikke skal fortsætte, siger han.

Det er et vejarbejde på Enghavevej, der er skyld i problemerne. En del af vejen er spærret i sydlig retning, og den situation kommer tilsyneladende bag på mange bilister, der derfor kører ind på parkeringspladsen ved Nørreport Centret for at vende.

Opdateret klokken 13.53:
Holstebro Kommune oplyser nu i en pressemeddelelse, at man nu ændrer placeringen af og teksten på de skilte, der informerer om vejarbejdet på Enghavevej. Dertil kommer, at den berørte del af vejen bliver åbnen fra fredag klokken 14 til mandag klokken 7, men entreprenøren holder weekend. 

Se et interview med Klaus Flæng her.
Bent Jensen har sendt dette foto til Seernes Billeder: "Tak til Holstebro kommune, fordi jeg måtte holde i kø i mere end 1 time og 30 minutter i p-huset på 2 sal. Tak fordi I var så hurtige til at gribe ind, nåede kun at ringe til Jer 2 gange", skriver han sarkastisk.
Bent Jensen har sendt dette foto til Seernes Billeder: "Tak til Holstebro kommune, fordi jeg måtte holde i kø i mere end 1 time og 30 minutter i p-huset på 2 sal. Tak fordi I var så hurtige til at gribe ind, nåede kun at ringe til Jer 2 gange", skriver han sarkastisk.
Foto: Bent Jensen

 

 

 

-


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Trafik.