Nat-biljagt med 220 km/t

Ni politibiler jagtede to motorstærke biler gennem flere timer i nat med. De kørte mindst 220 km/t. Den ene blev standset, den anden kørte galt.

280809_webBIljagt.jpg

Det hele startede ved et tilfælde.

Klokken 01.50 i nat går en mand ved Imerco i Struer forbi en stor, sort bil, sandsynligvis en Audi A8 med udenlandske nummerplader. Han ser at personerne i bilen sidder med sorte hætter og handsker på. Derfor ringer han til politiet.

Politiet sender patruljer afsted mod den mistænkelige bil. Patruljerne finder den dog ikke.

En halv time senere, kl. 02.21 er der indbrud i Rema 1000 i Vinderup. Gerningsmændene slipper af sted med cigaretter og kontanter.

Politiet har patruljer i nærheden og eftersætter få minutter efter en stor mørk bil, som med stor hastighed slipper væk fra politiets vogne.

Hør Karsten V. Hansen, leder af lokalpolitiet i Holstebro fortælle om de eksterme hastigheder her. Læs om resten af biljagten under videoen.

Klokken 02.55 får en patrulje omkring Sjørup øje på en anden mørk bil, en mørk BMW, som også prøver at stikke af fra de blå blink. Denne bil får politiet standset. I bilen finder politiet så mange mistænkelige genstande, at de anholder bilens fire mandlige passager. En fra Stoholm, to fra København og en fra Vinderup.

Klokken 04.35 er biljagten nået til Ikast, hvor politiet ser den mørke Audi A8 af flere omgange. På grund af flugtbilens hastigheder, forfølger politet ikke bilen, men forsøger at spærre bilens flugtveje med vejspærringer. 

Flugt-Audiens skæbne bliver en lygtepæl ved Q8 i Ikast. Bilen kører galt og de to eller tre passagerer stikker af til fods.

Torsdag formiddag ledte politiet stadig med patruljer og hunde i Ikast.

Så sent som i går måtte politiet opgive jagten på en mørk BMW efter et indbrud i Herning. Om det er den BMW de standsede i nat, vil politiet ikke udtale sig om.Læs mere her: http://www.tvmidtvest.dk/indhold/tyve-koerte-fra-politiet