Landsholdsfløj gør comeback hos FCM

DK Company sikrer FC Midtjylland den tidligere landsholdsfløj Mie Augustesen i 11. time før sæsonstart.

Mie Augustesen indstillede karrieren i København Håndbold i foråret for at flytte til den daværende kæreste i Tyskland, hvor hun tidligere har spillet for mestrene Thüringer HC. Nu har hun fået lysten tilbage og gør comeback i FC Midtjylland. Det skriver FC Midtjylland i en pressemeddelelse.

- Jeg er håndboldsulten og glæder mig helt vildt til at komme i gang i den klub, der stod allerøverst på min ønskeseddel. Jeg glæder mig til timerne i styrkerummet og på halgulvet og vil - undskyld udtrykket- kæmpe røven ud af bukserne for at komme stærkt tilbage, siger Mie Augustesen i pressemeddelelsen.

Finansieret spiller

Det opsigtsvækkende comeback kommer ikke til at koste klubben en krone. Det er kommet i stand takket være Jens Poulsen, administrerende direktør for DK Company, der via personlige relationer fik kendskab til Mie Augustesens jobsituation.

- Vi er rigtig glade for at have været med til at få denne aftale på plads. Vi får en dygtig medarbejder, FCM en finansieret spiller, og ikke mindst får Mie mulighed for at komme tilbage på håndboldbanen på højeste niveau hos FC Midtjylland, siger Jens Poulsen.

Håndboldsæsonen starter med Super Cup fredag den 22. august i Gigantium i Aalborg, hvor FCM får DM revanche mod Viborg HK.