Kendt vagtfirma ekskluderet

Det kendte sikkerhedsfirma Pro-Aktiv i Skive er blevet smidt ud af brancheforeningen. Har overtrådt etiske regler.

Johnny_Knudsen.jpg

Sikkerhedsfirmaet Pro-Aktiv er blevet ekskluderet fra Sikkerhedsbranchen. Bag firmaet står blandt andet Johnny Knudsen, der blandt andet er kendt for at medvirke i debatprogrammet: "Hånden på hjertet".

Sikkerhedsfirmaet der holder til i Skive har i følge brancheforeningen udgivet sig for at være certificerede alarm-installatører. Men firmaet har ikke nogen alarm-certificering, og har dermed overtrådt sikkerhedsbranchens etiske regler. Helt konkret er de smidt ud for at have miskrediteret branchen.

- Jeg har en kopi af et tilbud til en kunde, hvor de udgiver sig for at være certificerede alarminstallatører, siger direktør i Sikkerhedsbranchen Kasper Skov-Mikkelsen til TV/MIDT-VEST.

Skyldes misforståelse

Johnny Knudsen ejer firmaet Pro-Aktiv Vagtservice sammen med Donald Stampe. Stampe siger i dag til tvmidtvest.dk, at han er ked, at firmaet er blevet ekskluderet. Samtidig mener han, at det skyldes en misforståelse.

- De har ekskluderet os uden at kalde os til møde og høre vores forklaring. Vi synes ikke, de undersøger sagen ordentlig til bunds, siger Donald Stampe, medejer af Pro-Aktiv.

Firmaet ser nu frem til et møde med brancheforeningen, hvor de håber, at de får mulighed for at forklare sig.