Herning Blue Fox vandt igen

I et tæt opgør, der måtte ud i en ekstra periode, lykkedes det til sidst Herning Blue Fox at slå Frederikshavn på nordjydernes hjemmebane. Dermed er Herning et skridt nærmere finalen. (Foto: Arkiv)

Også i den anden DM semifinalekamp mod Frederikshavn lykkedes det Herning Blue Fox at slå nordjyderne.

Den ordinære spilledetid endte 1-1 efter mål i 1. periode af Hernings Jakob Milovanovic og en scoring sent i tredje periode af Frederikshavns Alexander Ytterell.

Frederikshavn burde have vundet

Herning var flere gange presset til det yderste, særligt i flere undertalssituationer, hvor nordjyderne burde have scoret. To gang havde Herning to spillere i boksen på samme tid. Det gav begge gange Frederikshavn mere end 1½ minut i 5 mod 3 powerplay. Men nordjyderne formåede ikke at udnytte overtalssituationerne.

Udnyttede fejl

Istedet måtte kampen ud i en 4. periode. Her opsnappede Hernings Justin Maylan en løs puck efter en Frederikshavn fejl. Maylan satte sikkert pucken i det ene målhjørne og Herning sikrede sig dermed 2-0 sammenlagt i semifinale-serien mod Frederikshavn.

De to hold mødes igen på søndag 18.30. Denne gang har Herning igen hjemmebane. De to hold spiller bedst ud af syv kampe om en finaleplads.