Direktør i Hanstholm Havn står til fyring

Havnebestyrelsen i Hanstholm har anbefalet, at havnedirektør Birgitte Juhl bliver fyret. Økonomiudvalget I Thisted Kommune bakker enstemmigt op. Borgmester Lene Kjelgaard Jensen bekræfter overfor TV MIDTVEST.

Havnedirektør i Hanstholm Havn gennem de seneste seks år, Birgitte Juhl, er blevet indstillet til afskedigelse.

Havnebestyrelsen i Hanstholm blev i tirsdags enig om, at Birgitte Juhl ikke længere skal fortsætte som direktør i Hanstholm Havn. Efterfølgende har bestyrelsen anbefalet økonomiudvalget i Thisted Kommune, at Birgitte Juhl skal fratræde sin stilling.

I går bakkede et enstemmigt økonomiudvalg i Thisted Kommune op om en eventuel afskedigelse. Den endelige beslutning bliver truffet af kommunalbestyrelsen på tirsdag.

Byråd træffer endelig afgørelse

Borgmester i Thisted Kommune Lene Kjelgaard Jensen kan ikke sige meget, fordi der er tale om en personalesag og dermed har hun tavshedspligt. Hun forventer dog, at den igangsatte proces ender ud i en fyring.

- Det er jo først tirsdag, det kommer i byrådet, men der blev enstemmigt bakket op om afskedigelsen i økonomiudvalget i går, og det forventer jeg, at de følger i byrådet, siger Lene Kjelgaard Jensen til TV MIDTVEST.

TV MIDTVEST har i dag forgæves forsøgt at få en kommentar fra Birgitte Juhl, det er endnu ikke lykkedes.

Birgitte Juhl er blevet fritaget fra tjeneste fra dags dato, hun har været havnedirektør siden maj 2008.

Direktøren for Hanstholm havn, Birgitte Juhls er i dag blevet fritstillet fra sit job. Det sker efter at havnbestyrelsen har indstillet til Thisteds kommunes økonomiudvalgt, at Birgitte Juhl skal fratræde sin stilling