Christopher Poulsen skal træne serieklub

Den tidligere superligaspiller, Christopher Poulsen, vender tilbage til Silkeborg – denne gang som spillende assistenttræner for en silkeborgensisk serieklub.

Christopher Poulsen

Christopher Poulsen bliver en af de nye mænd, der skal stå i spidsen for serieklubben Silkeborg KFUM, når den 34-årige back fremover skal fungere som spillende assistenttræner i klubben.
Christopher Poulsen stoppede i Viborg FF lige før sommerferien, og har, siden sin debut i 2002, spillet over 400 kampe for i alt tre midtjyske klubber, nemlig Silkeborg IF, Viborg FF og FC Midtjylland.

- Det passer rigtig fint til mig, når jeg nu har valgt at gå ned i kadence, for det er selvfølgelige et andet niveau, selv om jeg ikke har nogen fornemmelse af det i serie 1. Men jeg glæder mig, og det bliver spændende, siger Christopher Poulsen til Midtjyllands Avis.

En serieklub med høje ambitioner
Selvom serieholdet i Silkeborg ikke er det samme som superliganiveau, så har klubben ambitioner om noget stort. Det er den tidligere spiller i klubben , pengemanden Holsger Kristensen, som ejer firmaet Bet25, der har skruet op for ambitionerne. Han betegner aftalen med den nye assistenttræner som lidt af et scoop.

- Vi er stolte og glade for, at Christopher har villet være med i vores projekt i KFUM. Det primære job har været at finde en assistenttræner, som også kan hjælpe med til at føre taktikken og motivationen ud på banen. Som spillende assistenttræner. Så i den henseende betragter jeg Christopher som noget af et scoop, siger Holger Kristiansen til Midtjyllands Avis.

Ikke lutter gode minder i Silkeborg
I 2013 blev Christopher Poulsen idømt 3 måneders betinget fængsel for forsøg på dokumentfalsk, da han spillede i Silkeborg IF.
Den daværende SIF-spiller oprettede en kassekredit på 100.000 kroner, hvor han selv havde forfalsket underskriften fra Silkeborg IF’s økonomidirektør, Claus Christensen.
Christopher Poulsen blev dengang fyret fra klubben, og skrev efterfølgende kontrakt med Viborg FF.