Blue Fox: Ikke råd til nye spillere

Formanden for Herning Blue Fox kan godt forstå, at cheftræner Todd Björkstrand er frustreret. Men han tør ikke love forstærkninger.

191009_BlueFox001.jpg

- Masser af sympati - men ingen penge.

Sådan lyder budskabet fra formanden for Herning Blue Fox, Claus Sørensen, til klubbens cheftræner Todd Björkstrand.

 På grund af en meget stram økonomi består Blue Fox-holdet i år af mange unge spillere. Baby-holdet, som det bliver kaldt, var søndag i Esbjerg, hvor det blev til et nederlag på 2-7 - og nye spillere føjet til en i forvejen lang skadesliste.

Det fik cheftræner Todd Björkstrand til - i usædvanligt klare vendinger - at slå i bordet.

- Vi kan ikke blive ved med at spille med ene juniorer. Det er ikke forsvarligt, sagde træneren til TV/Midt-Vest.

Klubbens formand, Claus Sørensen, kan sagtens forstå trænerens nødråb. Han siger, at man - ud fra en rent sportslig vinkel - ikke kan være uenig.

- Men vi har lovet vores aktionærer, at vi vil gøre alt for at drive den her klub med et nul-resultat. Og det er vi stadig nødt til at sigte efter. Så hvis der skal tilføres nye spillere,  kræver det, at der kommer midler i kassen til det, og sådan ser situationen desværre ikke ud i øjeblikket, siger Claus Sørensen.

Direktør fratræder

Ishockey-klubbens direktør Jakob Grønnemark forlader i øvrigt sin stilling engang i november. For at spare har klubben besluttet ikke at genbesætte stillingen. Klubben vil i stedet forsøge at styrke salgs-arbejdet.

Se indslag: Herning-træner vil have forstærkninger.

Se hele Claus Sørensens forklaring her: