Bekræftet: Søren Rasmussen skifter til BSV

Det er nu bekræftet at den rutinerede Søren Rasmussen skal forsvare Bjerringbro-Silkeborgs mål.

Søren Rasmussen har skrevet under på en toårig kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg, der gælder fra sommeren 2014.  Den 37-årige målmand skifter fra den tyske topklub Flensburg-Handewitt. Både i Tyskland og Danmark var der rift om Søren Rasmussen, men han var fast besluttet på at optræde i den sorte trøje for BSV.

- Jeg ser utrolig meget potentiale i klubben. Der er stor opbakning fra lokalsamfundet, gode sponsorer og en god trup. Bjerringbro-Silkeborg har i mange år været blandt de allerbedste i Danmark, men jeg tror på, at Bjerringbro-Silkeborg kan blive det allerbedste hold i Danmark, og det potentiale, synes jeg kunne være rigtig spændende at være en del af, siger Søren Rasmussen i en pressemeddelelse.

I Bjerringbro-Silkeborg er de også meget tilfredse med aftalen med den ambitiøse målmand. Sportschef Carsten Albrektsen glæder sig over kontraktunderskrivelsen med en seriøs sportsmand, der har styr på sin træning og sin mentalitet omkring det at være professional håndboldspiller, og han er meget glad for, at det er lykkes at få en aftale med Søren Rasmussen i hus.

- Alle ved, at positionen på mål er en af de vigtigste positioner på holdet, og derfor er vi meget tilfredse med, at det er lykkedes at finde en rutineret målmand med et højt topniveau, og en målmand der præsterer på et højt internationalt niveau, fortæller Carsten Albrektsen om Søren Rasmussen.

Landsholdsspilleren har i de seneste fire sæsoner spillet i Flensburg-Handewitt, som han skiftede til, efter han i år 2010 vandt DM-guld med AaB Håndbold. Han har spillet 130 kampe for Flensburg-Handewitt, og på det danske landshold var Søren Rasmussen med til at vinde VM-sølv i år 2011. Han har i alt spillet 41 landskampe for Danmark, og han er også med i bruttotruppen til EM i januar 2014. De mange store kampe har dog ikke gjort Søren Rasmussen mæt. Han kommer til Bjerringbro-Silkeborg med nogle klare målsætninger.

- Nu har jeg lavet en toårig kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg, og jeg vil da blive skuffet, hvis vi ikke vinder det danske mesterskab inden for de to år. Det er helt klart mit må", siger Søren Rasmussen.