Opdateret: 48-årig fundet i god behold

Politiet har forgæves ledt efter manden hele natten.

Blå blink.jpg
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser tirsdag morgen en 48-årig mand fra Thyholm.

Manden er ikke set, siden han forlod sit hjem nær Hvidbjerg på Thyholm mandag eftermiddag, og da han ikke vendte hjem, slog familien alarm til politiet. 

- Familien ringer og anmelder, at han er gået fra hjemmet. Han er lidt nedtrykt, da han går, og så er det klart, at man som familie bliver lidt urolig og gerne vil have ham fundet igen, siger politiets vagtchef, Ralf Høgedal.

Politiet oplyser, at manden er 172 cm høj og skaldet med kort mørkt hår i siderne. Han bærer briller, og da han gik fra sit hjem omkring klokken 17, var han iført camouflage vest, mørke jeans og træsko.

Flere patruljer har natten igennem ledt efter ham uden resultat. 

- Vi har ledt med almindelige patruljer og hundepatruljer. Forhørt os hos taxa og på sygehuse samt kigget i nærområdet og i udhuse. Vi fortsætter formentlig ud på dagstimerne, når det bliver lyst igen, fortæller vagtchefen. 

Den 48-årige mand er gået uden sin mobiltelefon, og politiet har ikke noget at gå efter. Derfor beder de om offentlighedens hjælp.

- Hvis nogen har nogle oplysninger, der kan hjælpe os, så hører vi meget gerne om det. Vores rolle i det her er at sikre, at han er okay og finde ud af, om han brug for hjælp, slutter Ralf Høgedal. 

Politiet kan kontaktes på telefon 114.