Totalt udsolgt: 15.000 MGP-fans skal se Astrid i Boxen

Boxen bliver lørdag aften helt proppet med 15.000 børn og deres forældre til børnenes MGP. Astrid Juhl Poulsen fra Sevel er eneste deltager, som er på hjemmebane.

Det er de færreste, der nogensinde får lov at optræde foran 15.000 publikummer på en stor scene.

quote- Det er alle pigers drøm, lige siden man blev fem år. Så det er meget stort.

Astrid Juhl Poulsen, Sevel

Men det skal Astrid Juhl Poulsen fra Sevel lørdag aften, når hun synger sin sang "Når jeg danser" til MGP i Boxen i Herning. Med sine 10 år er hun den næstyngste deltager blandt de ti finalister, og hendes sang handler om, at man skal være sig selv.

- Jeg fik idéen fordi jeg nogengange blev drillet i skolen med at jeg ikke er særligt høj. Men jeg kan jo ikke bare lige blive højere, forklarede Astrid Juhl Poulsen til TV MIDTVEST, da vi besøgte hende for knap en måned siden.

Hun har fået hjælp til at skrive sangen af sin onkel. Faktisk skrev de den færdig bare tre timer inden deadline, men den var altså så god, at den blev udvalgt til aftenens MGP.

Stor opbakning fra hjembyen

Astrid får stor opbakning fra hjembyen Sevel, der har lagt op til stor fest i hallen lørdag aften for alle dem, der ikke har en plads i Boxen.

- Vi finder storskærmen frem og laver fællesspisning, for at bakke på om vores alles Astrid i MGP. I aften vil der være store bannere med Astrid og flag til at heppe med samt stemmesedler til alle – og ja, det bliver et brag af en fest. Vi håber på rigtig stor opbakning, da det ikke er hver dag en lokal pige skal optræde i en konkurrence på landdækkende TV, fortæller Linda Sommer Christensen, der er med i Sevel Borgerforening og Sevel-Mogenstrup Idrætsforening, der står bag arrangementet.

TV MIDTVEST er med til aftenens MGP-fest i både Boxen og Sevel, og du kan følge med på Instagram og her på vores hjemmeside.

Se indslag med Astrid Juhl Poulsen her:

Sevel-pige får opfyldt drømmen om at stå på den store scene, når hun er med ved MGP-showet i Herning.