Viborg HK mistede pusten mod Odense Håndbold

Viborg HK kom flyvende fra start i svær hjemmebanekamp

Hjemmeholdet Viborg HK måtte se sig slået af Odense i aftens opgør i Viborg Stadionhal

Viborg HK kvinder i håndboldligaen fik en forrygende start på det vanskelige hjemmebaneopgør mod Odense Håndbold.

Viborg-mandskabet bragte sig hurtigt foran med 6-1, og var flyvende i denne periode af en dysten.

Men Jan Pytlicks tropper, der ellers har fået en skidt start på sæsonen, leverede et flot comeback og kunne ved stillingen 7-7, overtage initiativet i kampen.

Ved pausen var gæsterne foran med 14-12, og det forspring blev udbygget i løbet af anden halveg, hvor Odense Håndbold en overgang var foran med hele 22-14.

I kampens døende minutter fik hjemmeholdet dog pyntet lidt på resultatet, og kampen sluttede med et Viborg nederlag på spiselige 29-25.

For Viborg HK blev Line Haugsted topscorer med 7 mål, mens Line Uno og Ann Grete Nørgaard scorede henholdsvis 6 og 4 mål.

Mette Tranborg blev topscorer for Odense Håndbold med 9 mål.