Viborg går til vinterpause med nederlag

Viborg kom efter to sejre ned på jorden igen i årets sidste 1. divisionskamp, da holdet tabte 1-0 til FC Roskilde.

Viborg kom ned på jorden igen, efter nederlag på 1-0 til FC Roskilde.

Nedrykkerne fra Viborg har haft et ujævnt efterår i 1. division, men efter sejre i de seneste par kampe havde holdet søndag muligheden for at slutte efteråret med tre sejre i træk, da holdet mødte FC Roskilde på udebane. Det skriver bold.dk.

Roskilde startede bedst på den svære bane og kom tidligt i kampen til flere gode muligheder, men Viborgs målmand Sebastian John og forsvarsspilleren Søren Reese kom i vejen.

Efter en skidt start kom Viborg bedre med i kampen og fik sat sig på spillet. Halvvejs i første halvleg gav det en god mulighed til Andreas Albers, men skuddet blev blokeret.

En ganske underholdende første halvleg sluttede uden scoringer, men kort inde i anden halvleg kom kampens første mål, da Roskildes Mikkel Nøhr Christensen sendte bolden i kassen til 1-0.

Viborg forsøgte at kampe sig tilbage i kampen, men Roskilde stod godt imod. Presset blev intensiveret mod slutningen af kampen, men ind ville bolden ikke.

Dermed vandt FC Roskilde med 1-0, og holder ligger nummer otte over nytår. Viborg ligger nummer syv med fire point op til Vendsyssel på tredjepladsen.