Viborg-fans: Her er den nye anfører

Viborg FFs fans har valgt Jeppe Grønning som ny anfører i Superligaklubben. Cheftræneren vil dog ikke lade sig presse til et valg.

Med Mikkel Rasks kontraktudløb og skifte til AGF står Viborg FF i en situation fra 1/1, hvor de ikke længere har en anfører. Derfor skal Johnny Mølby finde en ny, og til det har Viborgs fans givet deres forslag. Det skriver tipsbladet.dk.

I en afstemning på Facebook-sitet "VFF" har de stemt, og her er valget faldet på Jeppe Grønning. Midtbanekrigeren har netop forlænget sin kontrakt til 2019.

quoteJeg vælger en anfører ud fra den dagligdag, vi har her på Kirkebækvej.

Johnny Mølby, cheftræner, Viborg FF

Cheftræner Johnny Mølby vil dog ikke lade sig presse af fansene i sin beslutning om at vælge en arvtager fra Mikkel Rask, men han kan godt sætte sig ind i fansenes valg.

- Jeg vælger en anfører ud fra den dagligdag, vi har her på Kirkebækvej. Jeg forstår ellers så udmærket fansene. De hylder de spillere, som har nogle gode værdier og viser dem på banen. Men jeg er ikke ansat til at træffe valg ud fra popularitet. Jeg skal træffe de bedste beslutninger for holdet, siger Johnny Mølby til Viborg Stifts Folkeblad.

25-årige Grønning har været i Viborg siden 2012, hvor han skiftede fra FC Fyn. Bortset fra en afstikker til Hobro på en lejeaftale har han spillet i Viborg siden.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.