Transfer LIVE: Viborg FF afventer godkendelse på ny spiller

Viborg FF afventer godkendelse af købsaftale på en udenlandsk midtbanespiller. Morten Jensen venter spændt, men vil ikke oplyse, hvem der er tale om.

Viborg FF holder vejret i disse timer. Klubben har udset sig en udenlandsk midtbanespiller, men afventer stadig godkendelse fra spillerens nuværende klub.

 - Vi har lavet de ting, vi skal. Nu kan vi bare vente, og så pling, så kan det være på plads, men indtil systemet makker ret, ved vi ikke noget, siger sportschef for Viborg FF, Morten Jensen.

Sportschefen peger på, at det er FIFA’s TMS system, der kordinerer handlerne mellem klubberne, som er med til at forsinke processen.

-Jeg har det bedst med, hvis jeg har kontrol over det, nu har jeg nogle andre, jeg er afhængige af, og det skal jeg lige forholde mig til, siger sportsdirektør, Morten Jensen.

Viborg Stifts Folkeblad spekulerer i disse timer i, om der er tale om den amerikanske spiller, George Fochive, fra Portland Timbers. Det er blandt andet det langsommelige papirarbejde, der får Folkebladet til tro, at der er tale om en spiller fra et oversøisk land.

Den amerikanske spiller var tidligere på året med til prøvetræning i klubben, hvor han leverede en flot præstation og fik stor ros af trænerstaben. Siden har der været stille på Portland Timbers banehalvdel. Ifølge Viborg Stifts Folkeblad, så har Viborg FF ikke glemt den dygtige spiller.  


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.