Ny angriber til Viborg FF

Serges Deblé er ny mand i Viborg FF. Han har skrevet under på en aftale med klubben, der gælder frem til sommeren 2017.

Viborg FF har hentet ny forstærkning til klubben. Det er den 24-årige Serges Deblé fra Elfenbenskysten, som har skrevet under på en treårig kontrakt. Det skriver klubben i dag i en pressemeddelelse.

Prøvetræning endte med kontrakt

Deblé har været til prøvetræning i ugens løb, og har efterladt et stærkt et indtryk.

- Deblé har været vores klare førsteprioritet, så vi er meget glade for, at han har skrevet kontrakt med Viborg FF. Jeg har fulgt ham længe, og kender ham som en teknisk stærk og udfordrende spiller, og som samtidig er en dygtig afslutter. Det har vi fået bekræftet i løbet af ugen, så nu glæder vi os meget til at se ham spille i den grønne trøje, siger sportschef Ole Nielsen.

Glæder sig til Viborg

Den ivorianske angriber ser frem til de nye udfordringer i Viborg.

- Jeg er meget glad. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, og spillerne har taget godt imod mig. Jeg er taknemmelig for, at trænerne og sportschefen viser mig tillid, og nu er det op til mig at vise, at de har truffet det rigtige valg. Jeg vil arbejde hårdt, og glæder mig rigtig meget til at spille for Viborg, siger Serges Deblé i pressemeddelelsen.

Topscorer i Armeninen

Deblé har spillet ungdomslandskampe i U20- og U23-regi for Elfenbenskysten, og har senest optrådt for FC Shirak i Armenien, hvor han i sidste sæson var topscorer.