Menigt S-medlem om Gaardsted: Temmelig usynlig

Karin Gaardsted er 'temmelig usynlig', mener et menigt, socialdemokratisk medlem, der bakker op om Mette Nielsens kandidatur i Viborg Østkredsen.

Det menige medlem af Socialdemokratiet, Dorthe Valentin, fra Klejtrup bakker op om Viborg Østkredsens opstilling af Mette Nielsen. For hun er utilfreds med Vestkredsens Karin Gaardsted, som de seneste syv år har repræsenteret partiet i Folketinget.

- Jeg synes, hun er temmelig usynlig. Vi hører ikke, at hun gør noget, for vi hører hende aldrig i medierne, fjernsynet eller aviserne. Der er mange herude, der ikke ved, hvem Karin Gaardsted er, siger hun.

- Jeg kan ikke sige, om hun gør noget godt, for jeg ved ikke, hvad hun gør. Jeg kan heller ikke sige, hun gør noget dårligt, for jeg hører ingenting. Vi hører hende slet ikke.

Formanden i Østkredsen vil ikke beskytte Gaardsted

Den skarpe kritik fra Dorthe Valentin er ikke lige så hård hos kredsformand Carsten Dalgaard Poulsen. Men han mener ikke, at der er grund til at beskytte et genvalg af nabokredsens folketingskandidat.

- Måske har vi kunnet lokalt fornemme, at der ikke har været så meget aktivitet (hos Karin Gaardsted, red.), men jeg skal ikke sige noget dårligt på den måde. Jeg tror, hun gør det så godt, som hun nu kan, forklarer han.

Karin Gaardsted har indtil videre ikke ønsket at kommentere kritikken.