Lastbil brød i brand: Søndre Ringvej i Viborg spærret for gennemkørsel

Det er ikke muligt at benytte Søndre Ringvej i Viborg, da en lastbil er brudt i brand, og der er kraftig strålevarme på stedet.

 

Opdatering

Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi fortæller, at det ene spor er åbnet på Søndre Ringvej, så trafikken kan passere forbi.

  Søndre Ringvej i Viborg er spærret for gennemkørsel på ubestemt tid, efter en falckbil brød i brand på strækningen. 

  - Klokken 16.55 modtager vi en melding om, at der er ild i falckbil, der trækker en lastbil uden last. Det er på Søndre Ringvej i Viborg, og vejen er spærret i begge retninger, fortæller Ole Vanghøj, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

  På Søndre Ringvej i Viborg er der har været så kraftig strålevarme fra branden, at det ikke var muligt for biler at passere forbi.

  Branden er næsten slukket oplyser indsatsleder ved Midtjysk Brand og Redning, men førerhuset i falck bilen er udbrændt, og det vil tage tid før, at den er fjernet. 

  Politiet oplyser, at man bør finde en alternativ rute, og Ole Vanghøj anbefaler at kører med Indre Ringvej og Holstebrovej.

  Politiet ved ikke, hvor lang tid det vil tage, før vejen er ryddet og biler kan passere igen, men politi er på vej for at forsøge at åbne trafikken delvist.

  Årsagen til branden kendes ikke.


  Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.