Kvindelig iværksætter valgte Mia Wagner: - Han skal fandeme få at se

Investorerne flokkedes om Trine Hansen og hendes festkoncept i torsdagens "Løvens Hule". Hun valgte at takke ja til investor Mia Wagners bud.

Freeway-direktør Mia Wagner fik en central rolle i tv-programmet Løvens Hule torsdag aften. 

quoteDet er noget vås.

Trine Hansen, iværksætter

Trine Hansen stifter og direktør i Party In A Box fik flere bud fra de sultne ‘løver', og selvom en af ‘hanløverne' med kommentaren 'Og så skal to piger aldrig arbejde sammen' forsøgte at ændre på slagets gang, valgte iværksætteren alligevel at sælge 25 procent af virksomheden til Freeway-koncerndirektør Mia Wagner.

Det oplyser Freeway i en pressemeddelelse.

- Jeg grinede bare lidt af kommentaren og tænkte 'Det er noget vås'. Og så gjorde det selvfølgelig også det ved mig, at jeg tænkte 'Det skal han fandeme få at se, at det kan vi godt', og jeg har ikke fortrudt mit valg, siger Trine Hansen med et smil.

Valget faldt blandt andet på Mia Wagner, fordi Trine Hansen igennem sin research forud for programmet havde talt med andre, der talte rigtig godt om Freeway. Samtidig fornemmede hun, at Mia Wagner med sin ledelsesstil og sit menneskelig udgangspunkt ville være et godt match.

Den 29-årige aarhusianske iværksætter Trine Hansen fik en investering på 400.000 kroner fra Mia Wagner, som også var begejstret.

- Trine har med Party In A Box skabt et genialt koncept, der gør det let for os alle at skabe fantastiske festlige øjeblikke for vores kære.

- Det er ikke så tit, man møder både en krøllet og disciplineret hjerne. Hun skulle bare være en del af Freeway-familien, siger koncerndirektør i Freeway Mia Wagner.

Trine Hansen er en del af et iværksættermindretal i Danmark. 25 procent af de danske iværksættere er kvinder. 

Se dette tv-indslag: I dag er Mia Wagner succesfuld direktør i Freeway. Men for få år siden stod hendes verden stille, da hun blev ramt af stress.
Foto: Lasse Uttrup, TV MIDTVEST