Kamper forlænger i Viborg

Jonas Kamper har forlænget sin kontrakt med Viborg FF.

Kantspilleren Jonas Kamper har skrevet under på en to-årig kontraktforlængelse i Viborg FF, så kontrakten nu udløber til sommeren 2018. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig glad og stolt over at have fået en forlængelse på plads. Jeg føler mig i god form, og er glad for at være en del af et hold og en klub, der udvikler sig positivt. Vi har bygget meget på i denne sæson, og jeg glæder mig til at fortsætte mit bidrag til, at vi kan løfte VFF endnu mere, siger Jonas Kamper i pressemeddelelsen.

Jonas Kamper har været en fast - og vigtig - mand for Viborg FF i denne sæson. Sammen med Osama Akharraz på den modsatte kant er han en afgørende brik i klubbens offensive spil, og derfor glæder den 32-åriges kontraktforlængelse også cheftræner, Johnny Mølby.

-Han har virkelig taget arbejdshandskerne på, han er ærgerrig og stadig interesseret i at udvikle sig hver dag. Jeg synes, at han har lagt på, især i det defensive arbejde, henover sæsonen, og han har selvfølgelig også andel i, at holdet har fungeret så godt. På trods af alderen, så er han helt fit og så er han topprofessionel, siger Johnny Mølby.

Jonas Kamper har tidligere spillet for Brøndby IF, Arminia Bielefeld og Randers FC. I denne sæson er det blevet til 21 kampe og tre mål for Viborg FF. Klubben møder mandag Esbjerg fB på udebane.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.