Her overrasker Scooter-bøller kvinde med fødselsdagssang

Da 15-årige Nicolai overhørte, at Tina Pedersen havde fødselsdag, fik han sammen med sine scooter-venner en god idé. I stedet for kanonslag skulle hun have en fødselsdagssang.

0:18
Omkring 15 drenge fra Stoholm overraskede en kvinde der havde været efter dem med blomster og fødselsdagssang.

Drengene der kører på scooter i byen Stoholm er vant til at folk er sure på dem.

- Det går sjældent så godt, når folk snakker til os. De fleste er sure på os, fordi vi kører på scooter og larmer, fortæller 15-årige Nicolai (TV MIDTVEST kender efternavnet).

Han er en del af den gruppe drenge, der ofte mødes på bænken foran den lokale Spar købmand. For der er der læ, og så er det et godt centralt sted at mødes.

Men en borger i byen har alligevel gjort sig positivt bemærket hos drengene.

- Jeg ved, at Tina Pedersen er ny i byen, og jeg mødte hende første gang, da vi stod nogle stykker foran hendes have. Der røg et kanonslag ind i hendes have, og så kom hun ud til os, fortæller han.

Men modsat hvad drengene er vant til, så var hun ikke lige så sur, som folk plejer at være. Hun var godt nok lidt vred, men hun faldt hurtigt ned igen, husker Nicolai.

Han fortæller, at der siden var et par episoder med hende. Og hver gang har hun været flink og til at tale med. Nogle gange gav hun endda drengene is. Så da Nicolai tilfældigt overhørte, at hun havde fødselsdag, tog han en beslutning.

- Vi fik samlet en pæn flok, og vi fandt ud af, hvor hun boede. Vi fik også fat i nogle blomster og aftalte, hvem af os der skulle synge for, fortæller Nicolai.

Så Tina Pedersen fik sig lidt af en overraskelse, som også blev filmet af drengene. 15 scooter-rødder fra byen stod nemlig foran hendes hoveddør og sang fødselsdagssang for hende og overrakte hende blomster.