Her er Viborg FF's nye træner

Johnny Mølby forventes snart at skrive under på en kontrat, der gør ham til kommende Superligatræner i Viborg FF.

Johnny Mølby bliver den nye træner i Viborg FF. Det skriver Ekstra Bladet.

Den tidligere Horsens træner forventes at underskrive en aftale med den kommende Superligaklub inden for den nærmeste fremtid. Det erfarer Ekstra Bladet gennem kilder, der er tæt på den tidligere AC Horsens-træner.

Om en ny træner fortæller Ole Nielsen til TV MIDTVEST:

- Jeg vil ikke kommentere på nogle navne og gisninger, men vi er meget tæt på at kunne præsentere en ny træner, siger sportschefen.

Fem år i Horsens

Johnny Mølby har været træner i AC Horsens siden 2009. Forinden da var han assistent i AGF, og før det var han træner i barndomsklubben Kolding FC, hvor den 46-årige tidligere landsholdsspiller i øvrigt er født.

Viborg vil forstærke sig

Ole Nielsen fortæller, at VFF i sommerpausen vil forstærke truppen med fire eller fem nye navne. Her er det alle kæder på banen, der skal forstærkes. Kun målmandsposten skal ikke oprustes.

- Vi skal opruste til Superligaen, og vi kommer til at kigge på hele banen. Det er jo også et arbejde, som vi gerne skal have den nye træner med ind over, siger Ole Nielsen.

Sportschefen regner ikke med at sælge nogle profiler. Men når der købes nye spillere ind, siger det sig selv, at nogle af spillerne nederst på holdkortet måske skal finde nye græsgange.

- Som udgangspunkt sælger vi ikke fra toppen. Men hvis der kommer et meget godt og attraktivt et bud, så kan det være, at vi kan blive nødt til at sige ja. Men det ligger ikke i kortene, siger Ole Nielsen.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.