Flere afgange fra Karup Lufthavn

Flyselskabet DAT udvider nu antallet af flyafgange mellem Midtjylland og København.

Der er godt nyt til de midt- og vestjyder, som ofte tager turen fra Karup til København med fly. Flyselskabet DAT har nemlig valgt at øge antallet af afgange på ruten.

- Vi indsætter flere afgange på alle hverdage og ekstra afgange om søndagen. Det betyder, at rejsende med DAT fra uge 44 får en ekstra eftermiddagsafgang fra København til Karup. Og at der bliver indsat en sen ekstra aftenafgang fra Karup til København, siger direktør i DAT Jesper Rungholm i en pressemeddelelse.

Derudover indsætter flyselskabet en ekstra afgang i weekenden, så det fremover er muligt at flyve Karup-København og tilbage igen søndag aften.

Havde ventet nedgang

Selskabet havde ellers ventet, at åbningen af den nye Silkeborgmotorvej ville få flere til at tage turen til København i bil. Men det er altså ikke sket. 

- Vi har ingen undersøgelser, der peger på en direkte forklaring på væksten i flyrejsende, men mange af dem, som skal til og fra København, oplever sikkert at den nye motorvejsstrækning ikke løser de store trafikale udfordringer, der findes på andre motorvejsstrækninger, siger Jesper Rungholm, som er direktør for DAT.

Flyselskabet oplyser, at passagerer skal være opmærksomme på, at afgangstiderne i det nuværende program bliver ændret lidt for at få plads til de ekstra afgange. 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Trafik.