Far og søn hentede sejr til ST Viborg

Kasper Hedegaard fik lørdag en succesfuld debut på ST Viborgs bedste bowlinghold, hvor han nu er holdkammerat med sin far.

Far og søn, Tom og Kasper Hedegaard, skulle i dag for første gang sammen i kamp for ST Viborg, da Team Aarhus gæstede Tinghallen.

Dagens dyst på seks serier endte med en samlet sejr på 34-14 til hjemmeholdet - til stor tilfredshed for Kasper Hedegaard.

- Det er super godt. Vi har et rigtig godt hold for tiden, og vi vinder som et hold. Det er det, der skal til, lød det efter kampen fra debutanten, som blev bakket op af sin far:

- Jeg er meget tilfreds med resultatet og med vores egen indsats. Det var en god sejr på hjemmebane, sagde Tom Hedegaard.

Dagens sejr blev grundlagt under de første tre serier, som ST Viborg på solid vis vandt 24-0.

Familieforetagende

Men far og søn er ikke de eneste, der brænder for bowling. Kasper Hedegaard havde i dag både sin mor, onkel, morfar og sine fætre med på sidelinjen. Og den talstærke opbakning gør en stor forskel for den 19-årige bowlingentusiast.

- De kan se det helt anderledes, end jeg kan. De ser, hvordan jeg spiller. Og så siger de lige nogle ting til mig - "Kasper, ryk lige lidt, eller skift lige en bowlingkugle". Og det hjælper mange gange, forklarede unge Hedegaard.

Med sejren skiftede ST Viborg ligaens niendeplads ud med en sjetteplads. Allerede søndag tørner de ud igen, når de på hjemmebane får besøg af bowlingholdet Trekanten, der kommer fra Kolding.

Se indslaget om Tom og Kasper Hedegaards debut som holdkammerater her:

02:09 Luk video