Drengestreger gik galt: Blev løbet op af tidligere fodboldspiller i flugtforsøget

Den seneste tid er flere postkasser blevet sprængt i luften i og omkring Viborg. Det gik tirsdag ud over en tidligere Superliga-spiller.

Alt åndede ellers fred og idyl tirsdag formiddag på en villavej i Viborg, men det blev for en stund afbrudt, da et højt brag pludselig lød ud over hele nabolaget. Det viste sig at være to 16-årige drenge, der havde smidt et kanonslag i en privat postkasse, hvorefter postkassen styrtede til jorden.

Det kan lyde som drengestreger, men hvis de to 16-årige troede, de kunne slippe afsted med det, så kunne de godt tro om. Det viste sig nemlig at være den helt forkerte postkasse, de havde valgt at sprænge i luften.

Den tilhørte nemlig den tidligere Superliga-spiller Christian Sivebæk.

quoteHan er satme hurtig på de første meter

Ole Christensen, Centerleder, Viborg FF

- Der var et venligt postbud, som guidede mig i den rigtige retning. Jeg satte efter dem og fik dem så indhentet på en 1000 meter sprint, fortæller Christian Sivebæk.

Den tidligere Viborg FF-spiller, der i dag er underviser på Hald Ege Efterskole, endte med at give de to drenge en overhaling i mere end én forstand.

Hvorfor løb du efter dem?

- Jeg synes, det er vanvittigt at lave sådan noget i det hele taget. Min søns børnehave kommer faktisk gående rundt om hjørnet et minut senere, så det sætter selvfølgelig tankerne i gang omkring, hvad der egentlig kan ske, fortæller den tidligere Viborg-spiller.

- Den værste mand, de kunne tage

Faktisk er flere postkasser i og omkring Viborg den seneste tid blevet ødelagt. Det gælder blandt andet en stor postkasse til pakker ved Viborg FFs nye klubhus.

Her har man også hørt om episoden hos den tidligere holdkammerat.

- Det var den værste mand, de kunne tage. Han er satme hurtig på de første meter, fortæller Ole Christensen, der er centerleder hos Viborg FF.

De to drenge er nu sigtet for hærværk, og det passer Christian Sivebæk godt, selvom han godt ved, der er tale om drengestreger.

- Jeg er godt klar, at unge mennesker ikke altid lige tænker sig om, men det er livsfarligt de ting her, så jeg er egentlig rigtig glad for, jeg fik fat i dem. Så har de forhåbentlig fået en lærestreg, så de ikke gør det igen, fortæller Christian Sivebæk.

Da to unge drenge sprængte Christians Sivebæks postkasse i luften satte han efter og fangede dem - nu håber han de har lært en lektie.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.