Busulykke med skolebørn

Et barn, en buschauffør og en lastbilchauffør på skadestuen efter busulykke ved Mollerup.

Torsdag eftermiddag kørte en lastbil op bag i Rutebus 62, der holdt stille på landevejen mellem Kvorning og Ørum, for at læsse passagerer af og på. I bussen var der 15 skolebørn fra forskellige skoler i Viborg.

I følge politiet er ingen af børnene er kommet alvorligt til skade. Men et barn og buschaufføren er bragt til skadestuen til observation.

Til TV MIDTVEST fortæller vagtchefen fra Midt- og Vestjyllands Politi, at lastbilchaufføren er kommet mere alvorligt til skade. Han vil bliver også kørt på skadestuen. Det er endnu uvist, hvor alvorligt han er kommet til skade, men han er uden for livsfare.

Vil gerne i kontakt med passagerer

En del af passagererne fra bussen er enten gået fra ulykkesstedet eller er kommet videre med anden transport, der for har politiet lige nu ikke et klart overblik over, hvem der var med bussen.

- Det er en kæmpe udfordring, at finde ud af hvem der var med. Og vi vil gerne have at passagererne melder sig til politiet, så vi kan få et overblik over, hvem og hvor mange, der eventuelt er kommet til skade på den ene eller anden måde, siger vagtchefen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Vi vil også meget gerne ringe til skolerne, men vi ved ikke, hvem vi skal tage fat i, siger vagtchefen.

Både bussen og lastbilen er voldsomt skadede efter ulykken. Og vejen er er spærret så længe oprydningen er i gang.