Bryllupsbilleder genkendt på brudebuketten

Ejeren til en USB-stick fyldt med bryllupsbilleder har fundet sin ejermand takket være et billede af brudebuketten.

En USB-stick med bryllupsbilleder har fundet sin ejermand takket være denne brudebuket, som både brud og personen der havde lavet buketten straks kunne genkende.
En USB-stick med bryllupsbilleder har fundet sin ejermand takket være denne brudebuket, som både brud og personen der havde lavet buketten straks kunne genkende.
Foto: Privatfoto

- Jeg havde faktisk aldrig regnet med, at det skulle lykkes at finde ejermanden. Men det er lykkedes, fortæller Tonny Ulsø Vendelbo fra Viborg.

Han har de sidste dage forsøgt at finde ejermanden til en USB-stick, som var blevet indleveret til en genbrugsbutik, som hans mor arbejder i.

USB-sticken indeholdt blandt andet en masse bryllupsbilleder og billeder fra en rejse til Polen.

- Af hensyn til de mennesker, der er på billederne, postede jeg et nærbillede af brudebuketten på Facebook og ikke et billede med mennesker på. Og det viser sig så, at der faktisk var en derude som kunne genkende brudebuketten, fortæller han.

Buketten var til veninden

Det viste sig nemlig, at den person som havde lavet blomsterbuketten har blomsterforretningen Hjort Blomster i Herning. Og det var en af hendes veninder som mente, at brudebuketten kunne være lavet af hende og bad kvinden om at kigge på Facebook. Og hende der havde lavet buketten kunne straks genkende den.

- Hun havde lavet buketten til sin veninde, som så var bruden. Så hun var ikke i tvivl, fortæller Tonny Ulsø Vendelbo.

Han har været i kontakt med både bruden og veninden, der lavede buketten, og de har aftalt at USB-sticken skal sendes efter påske.

Har lige haft kobberbryllup

- Der ligger en del bryllupsbilleder, som bruden måske ikke har set. Hun fortalte, at de lige har holdt kobberbryllup, hvor de sad og kiggede billeder. Men med 128 billeder fra brylluppet var der formentlig billeder imellem, hun aldrig havde set, siger Tonny Ulsø Vendelbo.

USB-sticken kom oprindeligt fra brudens moster, som er død. Og det er derfor billederne blev indleveret som en del af et dødsbo.