Brøler han for højt i fitnesscenteret? Klager gør Rasmus ked af det

Rasmus Vørs fra Stoholm ved godt, at han skiller sig ud fra mængden, men han håber, at folk vil komme direkte til ham i stedet for at brokke sig til andre.

Rasmus Vørs 2
Foto: Privatfoto

- Kan I ikke bare være søde at henvende jer til mig i stedet for det her?

Sådan lyder overskriften på et opslag, som Rasmus Vørs har lagt op i Facebook-gruppen "Stoholm-borgerne".

I opslaget undrer 34-årige Rasmus Vørs sig over, at flere personer har henvendt sig til lederne i det fitnesscenter, hvor han træner. Henvendelserne går på, at han angiveligt larmer for meget.

- Der er dem, der mener, at jeg brøler meget højt, når jeg løfter vægte, siger Rasmus Vørs.

Det er imidlertid ikke noget, Rasmus Vørs har fået at vide direkte. I stedet er henvendelserne kommet til lederen af fitnesscenteret.

- Jeg fik en mail fra centeret, og jeg blev sgu ked af det, da jeg hørte, at folk har klaget. Jeg var faktisk ked af det, da jeg gik i seng, siger Rasmus Vørs.

- Det er da sådan lidt børnehavementalitet at sige det på den måde, i stedet for at komme til mig, tilføjer han.

Men er det rigtigt, at du brøler højt, når du træner?

- Jeg står jo ikke og brøler som en løve, når jeg løfter vægte. Men selvfølgelig kommer jeg til at puste lidt og sige nogle lyde, når jeg løfter over 100 kilo, understreger han.

Træning og tatoveringer

Rasmus Vørs ved godt, at han skiller sig ud fra mængden i Stoholm. Han er veltrænet og tatoveret på store dele af kroppen og helt op på halsen.

Til daglig er han indehaver af en tattoosalon i byen, hvor han har boet i seks-syv år.

- Der er mange her, der støtter mig, men der er også folk, der har et eller andet imod mig. Det må jo være, fordi jeg er så sej, siger han med et lille grin.

- Men altså... jeg er meget stille og rolig. Men det er jo nok, fordi jeg ikke ser ud som den normale Stoholm-borger, funderer Rasmus Vørs.

Fitnesscentret har bedt ham om at tænke lidt over, hvor mange og hvor høje lyder han kommer med, når der bliver løftet vægte. Men han har bestemt ikke tænkt sig at stoppe med at træne.

- Jeg vil bare gerne, at folk kommer til mig selv, hvis der er et problem, slår Rasmus Vørs fast.

Opslag blev slettet

Facebook-opslaget fra Rasmus Vørs er siden blevet slettet.

TV MIDTVEST har kontaktet Stoholm Borgerforening for at spørge til, hvorfor det er blevet fjernet fra Facebook-gruppen "Stoholm-borgerne", som borgerforeningen står for.

Her siger formand Susanne Bak, at foreningen ikke har nogen kommentarer.