Vedersø Klit Badehotel er gået konkurs

Det svenske forpagterpar på Vedersø Klit Badehotel, Michael og Malin Johansson, har ikke kunnet få økonomien til at løbe rundt og er derfor gået konkurs.

Vedersø Klit Badehotel har ad flere omgange haft store problemer med økonomien, og det seneste års tid har ikke været en undtagelse.

Det gamle badehotel er nemlig igen gået konkurs. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

- Årsagen er manglende betaling af forpagtningsafgift. Forinden var forpagtningsaftalen blevet opsagt, siger advokat Claus Steen Hansen fra advokatfirmaet Delacour i Aarhus, som er kurator i konkursboet, til dagbladet.

Vedersø Klit Badehotels fremtid fik ellers fornyet håb, da det i foråret 2017 blev overtaget af det svenske forpagterpar Michael og Malin Johansson, der tog hele vejen til det vestjyske for at forfølge drømmen om at stå i spidsen for badehotellet.

Men nu er forpagterparrets idylliske drøm om et velfungerende badehotel altså vekslet til en returbillet tilbage til Sverige.

Tre nye forpagtere ansat

Det er erhvervsmanden Kim Krull Jørgensen fra Viborg, som ejer hotelbygningen. Han holder fortsat hotellet åbent, og han har ansat tre nye folk, Daniel Dagstrand og Nick og Oliver Mogensen, til at drive foretagendet videre.

Samtidig vil Kim Krull Jørgensen hjælpe det nu forhenværende forpagterpar Malin og Michael Johansson tilbage til Sverige.

Det er ikke første gang, badehotellet er havnet i uføre. I 2007 blev hotellets værelser opdelt og solgt som en række små ejerlejligheder, som var så dyre, at hotellet også ved den lejlighed gik konkurs.

Se TV MIDTVESTs indslag fra forået 2017, hvor det svenske forpagterpar overtog Vedersø Klit Badehotel.