Ung venstre back på plads i Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold har lavet en to-årig aftale med Kasper Lindgren. Det skriver Limfjordupdate.dk.

Kasper Lindgren er endnu en spiller fra den ene af Mors-Thy Håndbolds moderklubber, som via talent og hårdt arbejde har formået at lande en aftale med Mors-Thy Håndbold. 

Den 201 cm lange venstre back startede sin håndboldkarriere i HF Mors som U10-spiller og spiller nu på U18-ligaholdet og har i flere omgange været inde i DHF-varmen, både til Talenttruppen og på U17- og U19-landsholdet.

– Vi er glade for at have sikret os Kasper Lindgren, som allerede nu er en eftertragtet herre. I Lindgren får vi en stor gut, som knokler for sagen og giver den gas i træningslokalet, siger leder i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard, ifølge Limfjordupdate.dk. 

- Hver eneste dag arbejder han selvstændigt og målrettet  for at nå så langt som muligt med håndbolden, og den type spillere er ønskværdige i enhver klub. 

- Kasper har rykket sig meget på forsvarsdelen de seneste år og har gode kompetencer der, ligesom han har et godt hug fra distancen, og med tålmodighed og fortsat hårdt arbejde, så skal hans chance i ligasammenhæng nok komme. Vi glæder os til at se Kasper i den blå trøje i de kommende sæsoner, siger Henrik Hedegaard. 

Også det unge talent er særdeles tilfreds med aftalen.

– Det er en fed fornemmelse. Siden jeg startede med at spille håndbold, har jeg drømt om at blive en del af ligatruppen og komme til at spille ligakampe, så det er stort for mig at have underskrevet kontrakten med Mors-Thy Håndbold, siger Kasper Lindgren. 

- Jeg skal bare suge til mig og gøre mig en masse erfaringer, udvikle mig så meget som muligt og forhåbentlig få noget spilletid – og så håber jeg på, at vi unge spillere bliver en mere synlig del af truppen. Jeg synes, at vores hold ser spændende ud, og jeg tror, at vi kan lægge yderligere lag på i sæson 17/18, slutter Kasper Lindgren.