TFC afviser al snak om Superliga i Thisted

Man skulle tro, at man ville juble i Thisted FC over at ligge nummer et i 1. division, men i klubben går man i helt andre tanker.

Mens Thisted FC buldrer afsted i 1. division, går snakken om en oprykningsplads. Men så langt er man dog ikke på kontoret på Sparekassen Thy Arena.

– Det er slet ikke noget, som jeg spekulerer på nu. Jeg venter på, at vi er reddet, og så tager vi den derfra, siger TFC formand Niels Jeppesen til Limfjord Update. 

- Det kunne da være vældig fedt at få lov til at spille en kvalifikationskamp til Superligaen, men det er ikke et emne, som vi arbejder i lige nu. Jeg kan overhovedet ikke forestille mig Thisted i Superligaen efter sommerferien, for det kræver så meget uden for banen. Jeg drømmer ikke en gang om Thisted i Superligaen, men drømmer om, at vi redder os, fortsætter han. 

Han mener dog, at hvis Thisted FC skulle rykke op, så ville man være lige så klar som FC Helsingør, som flere gange må knibe sig i armen med tanker på, at det, som sker, er virkelighed.

– Jeg tror, at sejrsstimen kan fortsætte året ud. Det er jeg ikke i tvivl om. Det, som sker nu, er svært at forstå, og jeg kniber mig selv i armen. Vi har ikke budgetteret med at ligge i toppen, og det betyder meget, at vi ligger der nu. Vi har større muligheder økonomisk og skal blandt andet betale lidt af på vores gæld, investere i opgradering af hele set-uppet omkring holdet, og så får kontraktspillerne også en ekstra del af kagen, siger Niels Jeppesen.

Han afviser da heller ikke, at man vil investere i en spillerbus.

- Vi har tænkt på, at Hanstholm Turistfart skal sætte et stort Thisted FC logo på, så folk kan se, hvem der kommer og banker dem, siger Niels Jeppesen.

På søndag ruller den blåstribede hær videre i 1. Division, når Brabrand kommer på besøg i Thy. Og her kan det fodboldmæssige eventyr fortsætte. Oprykningsspørgsmålet besvares senest 26. maj næste år.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.