12.000 gratis julegaver revet væk: - Vi vil gerne underholde børn

Ideen opstod under coronapandemien og er kommet for at blive.

Gratis julegaver Jesperhus
Foto: Jesperhus

12.000 gratis julegaver revet væk på blot 12 timer.

Det er lige nu virkeligheden hos Jesperhus Feriepark, der, traditionen tro, torsdag frigav de flere tusinde julegaver til gratis afhentning eller bestilling.

- Vi kan se, at populariteten og efterspørgslen er steget år for år. Det er dejligt at se, at folk er interesseret i det, som vi laver, fortæller administrerende direktør for Jesperhus Feriepark, Thomas Buch Tøstesen.

Vil underholde børn

For nogle kan det måske lyde som en dårlig forretning at give så mange gaver væk helt gratis, men ifølge direktøren er der altså en strategi bag:

- Vi vil gerne underholde børn, da de er vores primære målgruppe, og det vil vi gerne gøre før, under og efter man har været på besøg i Jesperhus. Derfor er det jo en måde, hvorpå vi kan interagere med vores primære gæster og være i tæt dialog med dem, forklarer Thomas Buch Tøstensen og fortsætter.

- Vi bruger meget energi og mange ressourcer på det, men det er jo også for at få opmærksomhed omkring Jesperhus og inspirere folk til at besøge os. 

Ideen kom for at blive

Det er fjerde år, at det nordjyske feriecenter deler gratis julegaver ud. I år slog man så rekorden, sa gaverne blev revet væk på blot 12 timer.

- Ideen til julegaverne kom under coronapandemien, hvor meget var lukket ned, og det var knap så nemt at komme fysisk til Jesperhus. Derfor ville vi gerne lave noget, hvor Jesperhus kunne komme ud til gæsterne i stedet, forklarer han.

Konceptet skulle dog vise sig at være så efterspurgt selv efter coronapandemien, at feriecentret fortsatte med det.

– Vi har umiddelbart kun fået positive tilkendegivelser, selvom der selvfølgelig altid er nogle, som er kede af, at de ikke når at få en gave. Samtidig oplever vi, at der fortsat er stor efterspørgsel, konstaterer Thomas Buch Tøstesen.

Derudover står parken også bag en julekalender-podcast med nye afsnit hver dag i december samt julevideoer med kendte karakterer, som deles på YouTube. Julegaven kan benyttes sammen med de to andre tiltag, som ligeledes er helt gratis.

– Vi vil ikke taget noget for den underholdning, siger direktøren.