Viborg vinder DM-bronze efter stort comeback

Der måtte forlænget spilletid til, før Viborg HK kunne juble over DM-bronzemedaljer.

For anden kamp i træk leverede Viborg HK et bemærkelsesværdigt comeback, og for anden kamp i træk gik Team Esbjerg ned med flaget i anden halvleg.

Derfor var det også Viborg-kvinderne, der efter 60 minutter og 2x5 minutters forlænget spilletid i den tredje og afgørende DM-bronzekamp kunne juble med medaljer om halsen.

- Vi er så seje. Fandeme en solid indsats vi kommer ind og laver i anden halvleg. Vi var så langt væk i første halvleg. Det er så fedt, siger Line Haugsted til TV 2 SPORT.

Hvad betyder en bronzemedalje for dig?

- Det er kæmpe stort. Sidst blev vi nummer fire, og det er verdens mest nedern plads. Man har været så tæt på det hele. Det er så mega fedt, det her. Jeg er så glad for den bronze.

Viborg leverede comeback

Hjemme i Blue Water Dokken i Esbjerg satte vestjyderne sig ellers på opgøret fra start og havde opbygget en femmålsføring ved pausen, 19-14.

Men gæsterne kom blæsende ud fra anden halvlegs begyndelse, og på mindre end seks minutter var Esbjergs føring hentet.

Seks minutter før tid kom Viborg så foran for første gang i kampen, men det sluttede 30-30 efter de 60 minutter, og derfor skulle kampen ud i forlænget spilletid.

Med 10 sekunder tilbage på haluret afgjorde Line Haugsted bronzekampen, da hun bragede bolden op i det ene målhjørne til resultatet 36-34.

Det er første gang siden 2014, at Danmarks mest vindende håndboldklub på kvindesiden vinder en medalje.