Viborg-borgmester ringede til Johanne Astrid på scenen

Torsten Nielsen er vildt imponeret af Danmark har Talent-vinderen og bysbarnet Johanne Astrid. Han er klar med en overraskelse, når hun vender hjem.

Det er store sager i Viborg, at 10-årige Johanne Astrid Poulsen har vundet 'Danmark har talent'.

Trommeentusiasten Johanne Astrid Poulsen stod stadig på scenen, hvor hun blev hyldet som vinder af årets 'Danmark har talent', da hun fik en telefon i hånden. 

I den anden ende var Viborgs borgmester, Torsten Nielsen (K). 

- Det, hun lavede, var så stort for os, der kæmper for at sætte Viborg på landkortet. Der tog hun os simpelthen med storm. Det mindste, jeg kunne gøre, var, at ønske hende tillykke. Hun er simpelthen bare for sej, fortæller han efterfølgende. 

Borgmesteren opdagede det lokale talent i semifinalen, og efter finalen, hvor Johanne Astrid stod med trofæet og en pris på 250.000 kroner, var det ovenstående, han sagde til hende i telefonen: "Du er simpelthen bare for sej".

Det var ikke kun borgmesteren, der har fået øjnene op for trommeslageren.

Viborg Stifts Folkeblad sendte en reporter til København, som lavede liveopdateringer og skrev en række artikler fra 'Danmark har talent'-studiet.

quoteDet her er da så stort, at det kræver, at man stiller i det ypperste skrud

Torsten Nielsen, borgmester i Viborg

Når bysbarnet vender hjem, så venter der en overraskelse, fortæller borgmesteren. 

- Nu har jeg købt en gave til hende under forudsætning af, at den kan byttes. Den må hun se, når hun kommer hjem. Det skal være en overraskelse, siger Torsten Nielsen, der enten tager ud til familien, eller inviterer dem forbi borgmesterkontoret. 

- Det er da klart, at kommer hun på kontoret, så skal jeg ind og have fat i kæden (borgmesterkæden, red), for det her er da så stort, at det kræver, at man stiller i det ypperste skrud. Det bliver den pæneste opstilling, siger han.  


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Kultur.