Nybyggerne: Thyboere vinder hus til 2,6 millioner

Ida og Mads fra Thisted løb med sejren og dermed et hus til 2,6 millioner kroner i årets udgave af TV2-programmet 'Nybyggerne'.

I syv uger har tre par knoklet for at indrette og færdigbygge deres drømmehus - og nu kan et par kalde huset for deres hjem.

Onsdag aften blev det afgjort, at Ida Holm og Mads Taiki Pedersen fra gult hus løb med sejren i årets udgave af TV 2-programmet 'Nybyggerne'.
 
Ida og Mads elsker at rejse og drømmer om at få deres store passion for japansk livsstil og mad til at skinne igennem i indretningen.

Det er seerne, der via sms-stemmer har valgt vinderen. Konkurrencen foregik i år i Randers, og præmien lyder på et hus til en værdi af 2,6 millioner. 

Det sker der med de andre huse

Vinderparret i 'Nybyggerne' vinder hele deres hus inklusiv inventar.

De tre andre par må kun tage deres personlige ejendele med hjem - og altså ikke resten af indboet fra huset. Inventaret fra de andre huse bliver solgt ved et garagesalg efter finalen.

Ifølge 2E Projektsalg, der ejer husene, bliver de tre andre huse sat til salg, som de står. Til gengæld har kommende ejere mulighed for at købe dem billigere, end husene normalt sælges til. 

Gult hus: Ida og Mads


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Livsstil.