Søgning efter Kathrine: Politiet overvejer de næste skridt

Borgere i byen Them nord for findestedet opfordres nu også til at kigge efter den forsvundne kvinde i skure og udhuse.

Eftersøgning
Foto: Henrik Drivsholm, TV MIDTVEST

Midt- og Vestjyllands Politi skal mandag finde ud af, hvordan søgningen efter en 41-årig kvinde skal fortsætte.

Kvinden, Kathrine, har været væk siden tirsdag, da hun forlod sit hjem i Bryrup for at køre til Silkeborg ad blandt andet Vellingvej, hvor hendes bil blev fundet efterladt på den lille skovvej Fuglsangvej, som hænger sammen med Vellingvej.

- Vi har ledt i et stort område omkring det sted, hvor bilen blev fundet. Det har primært været nord for findestedet, men det har som bekendt ikke ført noget med sig, så nu overvejer vi, hvad vores næste skridt skal være, siger efterforskningsleder Peter Justesen til TV2 Østjylland.

Hvad det præcist er, politiet overvejer, kan han ikke udtale sig om på nuværende tidspunkt.

Ingen andre kredse er involveret

Peter Justesen opfordrer igen beboere i området omkring Vellingvej til at kigge i garager, skure, lader og udhuse, ligesom beboere i den nærliggende by Them også gerne må gå ud og kigge efter.

Them ligger nogle kilometer nord for det skovområde ved Vellingvej og Fuglsangvej, hvor den 41-åriges bil blev fundet efterladt og låst "med rette nøgle", som det hedder i politi-jargon.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at der pt. ikke er sat gang i nogen former for samarbejde med andre politikredse.

Dukkede ikke op hos sine forældre

Politiet har ledt efter kvinden siden tirsdag eftermiddag, da hendes familie meldte hende savnet. Hun dukkede ikke op til en aftale hos sine forældre i Silkeborg den morgen.

Hun skulle have været på besøg hos dem, og hun kørte hjemmefra ved seks-tiden, men hun kom altså ikke, og da klokken var blevet omkring 16.00, blev der slået alarm. Hun kørte uden sin telefon, penge eller benzinkort.

Det fortalte hendes mor forleden til TV2 Østjylland.

Organisationen Missing People har også været til stede med flere end 20 frivillige, der har deltaget i eftersøgningen. De var også i gang i weekenden både lørdag og søndag.